Nummer 39 – our office

Nummer 39 noemen we de ‘huiskamer van de Voorstreek’ in Leeuwarden. Naast dat het het kantoor is van Writer’s Block is het ook een nieuwe plek om te (flex) werken, te meeten, te vergaderen, slap te ouwehoeren, events te organiseren, vintage meubels en special design kleding te kopen, dat cadeautje te kopen wat je nergens kunt vinden of een schilderij uit te kiezen in de FAT CAP Gallery. You name it, we’ll try and make it happen. We passen niet in een hokje en proberen dat ook niet.

We staan altijd open voor ideeën voor (kleine) events. We hosten graag je filmavond, je spreekbeurt, je fotoshoot, je borrel, je spelletjesavond, je spoken word avond, je voorstelling of wat je maar kan bedenken. 

LEKKER WERKEN?

Als je moet werken dan natuurlijk het liefst op de fijnste plek die je kunt bedenken. Een plek zoals thuis, maar zonder de afleiding. Een plek die inspireert, waar je anderen tegenkomt, waar je gastvrij wordt ontvangen en met gratis koffie en thee. We hebben de zwaarste internet verbinding die er is, veel ramen en dus veel licht, veel ruimte en een plek om je bezoek informeel te ontvangen (of wat formeler en beslotener).

Een presentatie geven? Dat kan ook natuurlijk. Heb je je presentatie wel eens gegeven op een scherm van 4×2 mtr? Bij ons kan het. Even rustig bellen of informeel 1 op 1 praten? Probeer onze rode Trabant cubicle eens uit.

Tussen de middag lunchen? Je kunt natuurlijk je eigen boterhammetjes meenemen, maar je bent ook van harte welkom bij onze multiculturele buren op de Voorstreek. Of je nu kiest voor Bahns, Croissanterie Vittorio, The Foodspot of een van de andere bedrijven die de Voorstreek en omstreken rijk is; er is voor iedereen iets lekkers te vinden.

Kom je met de auto? Parkeren doe je op de Voorstreek, de Tweebaksmarkt of parkeergarage Hoeksterend. OV? De bus stopt in onze straat. Heb je even een fiets nodig? Laat het ons weten! We hebben voor onze huurders twee fietsen beschikbaar.

Oh ja, bijna vergeten: alle meubelen en aankleding is bij ons te koop. Dus vind je de bank tof, wil je het 60’s bureau heel graag mee naar huis of heb je altijd al een Philicordia willen hebben: kom vooral even checken.