Street Art Tours

INFO

Vanwege de coronamaatregelen worden er op dit moment geen street art tours georganiseerd. De tours in Emmen zullen begin maart weer van start gaan. Op de hoogte blijven over de tours in Leeuwarden en Emmen? Houd onze website en social media in de gaten. 

Leeuwarden

Ga mee met de ervaren gidsen van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van street art. Onze gidsen laten je graag de mooiste street art in Leeuwarden zien. Van kleine tot grote werken, van old school graffiti tot foto realistisch werk, werk van local artists en van internationale artists; genoeg te zien én genoeg te vertellen.

Meer lezen over de street art tour in Leeuwarden kan via A Guide To Leeuwarden, of ga zelf op pad met een DIY street art tour

Emmen

Ga mee met een enthousiaste lokale gids en ontdek de grootste street art locatie van Drenthe. In het weekend van 18 tot 20 juni hebben 35 (inter)nationale en lokale street art en graffiti kunstenaars uit Nederland en België het oude Olifantenverblijf in het voormalig dierenpark in Emmen volledig getransformeerd tot een kleurrijke masterpiece. De ruim 2500 vierkante meter aan gezette kunstwerken in en om het verblijf maakt deze locatie een indrukwekkend geheel om doorheen te lopen.

LOCATION

MEDIA

Steet Art Tour Leeuwarden