Street Art Tours

INFO

We organiseren op dit moment Street Art Tours op twee verschillende locaties. Lees hieronder meer. 

Leeuwarden

Iedere zondag om 14:00 organiseren wij een Street Art Tour in Leeuwarden. Ga mee met de ervaren gidsen van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van street art. Onze gidsen laten je graag de mooiste street art in Leeuwarden zien. Van kleine tot grote werken, van old school graffiti tot foto realistisch werk, werk van local artists en van internationale artists; genoeg te zien én genoeg te vertellen.

Aanmelden voor één van de tours kan via de website van A Guide To Leeuwarden.

Emmen

Ga mee met een enthousiaste lokale gids en ontdek de grootste street art locatie van Drenthe. In het weekend van 18 tot 20 juni hebben 35 (inter)nationale en lokale street art en graffiti kunstenaars uit Nederland en België het oude Olifantenverblijf in het voormalig dierenpark in Emmen volledig getransformeerd tot een kleurrijke masterpiece. De ruim 2500 vierkante meter aan gezette kunstwerken in en om het verblijf maakt deze locatie een indrukwekkend geheel om doorheen te lopen.

Elke zaterdag en zondag kun je een exclusief inkijkje krijgen in deze nieuwe kleurenoase, die anders niet toegankelijk is. 

Een tour boeken kan hier: https://bit.ly/2TMR5I7

Wees er snel bij!

De tours zitten snel vol, we raden je daarom aan je van te voren aan te melden. Wil je als organisatie een tour doen of heb je vragen over één van de locaties? Neem contact met ons op! 

LOCATION

MEDIA

Steet Art Tour Leeuwarden