Street Art Tours

INFO

De Geheime Eksterclub Emmerhout

Writer’s Block presenteert een speciale editie van de Geheime Eksterclub in Emmerhout! In het weekend van 29 september tot 2 oktober komt kunstenaar Xander van Soelen naar Emmerhout om eksters te plaatsen.  Woon je in de wijk? Dan maak je kans om ook zo’n toffe ekster op een locatie naar keuze te ontvangen.  Vol = Vol, dus wees er snel bij! 

Woon jij in Emmerhout en heb je interesse in een kunstwerk op jouw locatie? Geef je op via het aanmeldformulier: https://forms.gle/ksVNJeKCDfrtNuNT9

Leeuwarden

Ga mee met de ervaren gidsen van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van street art. Deze enthousiaste gidsen laten je graag de mooiste street art in Leeuwarden zien. Van kleine tot grote werken, van old school graffiti tot foto realistisch werk, werk van local artists en van internationale artists; genoeg te zien én genoeg te vertellen.

Meer lezen over de street art tour in Leeuwarden kan via A Guide To Leeuwarden. Wil je liever zelf op pad? Dat kan met een DIY street art tour. Voor verschillende wijken in Leeuwarden zijn leuke street art routekaarten beschikbaar met elk een eigen thema. Bekijk ze hieronder.

Achter de Hoven, Transvaalwijk, Vosseparkwijk, Vogel- & Muziekwijk. 

Iedere zondag om 14:00 organiseren wij een Street Art Tour in LeeuwardenEen tour boeken kan hier.

Emmen

Ga mee met een enthousiaste lokale gids en ontdek de grootste street art locatie van Drenthe. In het weekend van 18 tot 20 juni hebben 35 (inter)nationale en lokale street art en graffiti kunstenaars uit Nederland en België het oude Olifantenverblijf in het voormalig dierenpark in Emmen volledig getransformeerd tot een kleurrijke masterpiece. De ruim 2500 vierkante meter aan gezette kunstwerken in en om het verblijf maakt deze locatie een indrukwekkend geheel om doorheen te lopen.

Meer lezen over de tours in Emmen? Dat kan via de link hier. 

Boek een tour door het olifantenverblijf hier. 

Wees er snel bij!

De tours zitten snel vol, we raden je daarom aan je van te voren aan te melden. Wil je als organisatie een tour doen of heb je vragen over één van de locaties? Neem contact met ons op!

LOCATION

MEDIA

Steet Art Tour Leeuwarden