Street Art Tours

INFO

 

Smartify

Via de museum app Smartify kun je zelf een eigen street art route lopen langs alle gemaakte murals in Lelystad. Krijg meer informatie over de kunstwerken via onze serie Behind the Wall. Bekijk de tour via desktop of download de app. 

—————————————————————–

Leeuwarden

Ga mee met de ervaren gidsen van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van street art. Deze enthousiaste gidsen laten je graag de mooiste street art in Leeuwarden zien. Van kleine tot grote werken, van old school graffiti tot foto realistisch werk, werk van local artists en van internationale artists; genoeg te zien én genoeg te vertellen.

Meer lezen over de street art tour in Leeuwarden kan via A Guide To Leeuwarden. Wil je liever zelf op pad? Dat kan met een DIY street art tour. Voor verschillende wijken in Leeuwarden zijn leuke street art routekaarten beschikbaar met elk een eigen thema. Bekijk ze hieronder.

Achter de Hoven, Transvaalwijk, Vosseparkwijk, Vogel- & Muziekwijk. 

Iedere laatste zondag van de maand om 14:00 organiseert A Guide to Leeuwarden een openbare Street Art Tour in Leeuwarden. Een tour boeken kan hier.

—————————————————————–

Emmen

Ga mee met een enthousiaste lokale gids en ontdek de grootste street art locatie van Drenthe. In het weekend van 18 tot 20 juni hebben 35 (inter)nationale en lokale street art en graffiti kunstenaars uit Nederland en België het oude Olifantenverblijf in het voormalig dierenpark in Emmen volledig getransformeerd tot een kleurrijke masterpiece. De ruim 2500 vierkante meter aan gezette kunstwerken in en om het verblijf maakt deze locatie een indrukwekkend geheel om doorheen te lopen.

Boek een tour door het olifantenverblijf hier. 

—————————————————————–

Wees er snel bij!

De tours zitten snel vol, we raden je daarom aan je van te voren aan te melden. Wil je als organisatie een tour doen of heb je vragen over één van de locaties? Neem contact met ons op!

FOTO'S

Steet Art Tour Leeuwarden

SMARTIFY TOUR