Street Art Festival Emmen

1 t/m 4 juni

INFO

Street Art Festival Emmerhout – 1 t/m 4 juni

Van donderdag 1 juni t/m zondag 4 juni zijn we te vinden in de groene wijk Emmerhout. Street artists uit binnen- en buitenland komen verschillende muren in de wijk transformeren. In het weekend worden er toffe gratis workshops en tours georganiseerd bij het Sportplein Emmerhout. We houden je op de hoogte over het evenement via onze social media kanalen.

Kunstenaars: NASCA ONE – KOGAONE – B. – HALFSTUDIO – SIMIAN SWITCH – BOMS – DE GEHEIME EKSTERCLUB

Meer info: InstagramFacebook

Data: Donderdag 1 juni t/m zondag 4 juni

Met dank aan: Initiatiefnemer Heleen Maatje, Gemeente Emmen, We The North, Lefier, Facet, Burgerbegroting Emmerhout, NELF, RIWAL, MOLOTOW, Free Tours Emmen.


BLOKKENSCHEMA

DONDERDAG 1 juni t/m ZONDAG 4 juni
Street artists KOGAONE, Nasca One, thisismybworld, Simian Switch en BOMS zullen van donderdag t/m zondag kleurrijke muurschilderingen creëren in Emmerhout! De street artists zijn te vinden rondom het centrum (de Lemzijde, De Haar, het Weeld). Kom langs en zie hoe de kunstwerken gemaakt worden!

ZATERDAG 3 juni (13:00 – 17:00)

Tours
Loop mee met één van de gratis street art tours op zaterdag samen met de enthousiaste gids van Free Tours Emmen. Reserveer een plekje via: https://tinyurl.com/tour-emmen

Urban Dance
Dan’s Entertainment & Kim’s Fame School nemen je op zaterdag 3 juni mee in de wereld van urban / hiphop dance! Er zullen dans demo’s, dance battles en dans workshops georganiseerd worden.

Graffiti + Stencil Art
Geïnspireerd door alle kunstwerken om je heen? Doe mee met één van de toffe graffiti en stencil art workshops van 84studios en maak je eigen kunstwerk!

ZONDAG 4 juni (13:00 – 17:00)

Hiphop + rap
Hiphop collectief MMZ neemt je zondag mee in de wereld van Hiphop en rap. Er zijn demo’s, spoken word, freestyle en workshops!

Graffiti + Stencil Art
Zaterdag 3 juni en zondag 4 juni krijg je de kans om mee te doen met één van de toffe graffiti en stencil art workshops van 84studios! Leer meer over deze toffe kunstvormen en maak je eigen kunstwerk!

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op Sportplein Emmerhout!

LOCATION

MEDIA

LOCATION